Чай амарантовий червоний Лера
Чай амарантовий червоний Лера
У нас ви можете купити амарантовий червоний чай "Лера" за ціною виробника.
Фіто-чай червоний з амаранту сорту "Лера" – унікальний лікувально-профілактичний засіб з приємним смаком, широким спектром дії на організм і лікувальним ефектом, рекомендований для щоденного вживання.
Амарантовий ЧЕРВОНИЙ чай сорту «Лера» має свої відмінні особливості у порівнянні з амарантовими ЗЕЛЕНИМИ чаями з амаранту сортів «Харківський-1» та «Ультра». Червоний чай додатково містить пігменти червоного ряду, наприклад, ксантини, які підвищують його корисні лікувальні властивості. Також червоний чай гарно забарвлює напій у рожевий колір.
Опис амарантового червоного чаю
Хімічний склад амарантового червоного чаю
Корисні та лікувальні властивості амарантового червоного чаю
Рекомендації щодо вживання амарантового червоного чаю
Як приготувати амарантовий червоний чай
Протипоказання до вживання амарантового чаю
Відео про цілющі властивості амаранту
Опис амарантового червоного чаю
- Екологічно чистий чай з листя і суцвіть амаранту сорту "Лера" останніх урожаїв.
- Амарантовий червоний чай розфасований у пакети дой-пак розмірами 100х170мм по 20г і 130х200мм по 40г.
- Чаю вагою 40г вистачає для приготування приблизно 40 порцій напою.
- Амарантовий червоний чай має оригінальний приємний запах і смак, що дозволяє використовувати його як у поєднанні з іншими фіто-миксами, так і самостійно.
- Амарантовий червоний чай надзвичайно багатий корисними речовинами.
Хімічний склад амарантового червоного чаю
- Зелена маса амаранту містить до 20% високоякісного та легко засвоюваного білка, холін, стероїди, вітаміни A, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B9, C, D та E (вітамін E у рідкісній токотрієнольній формі, яка в 40-50 разів ефективніша за традиційну токоферольну форму), токофероли, пантотенову кислоту, сквален, мікроелементи заліза, марганцю, міді, селену та цинку, макроелементи калію, кальцію, магнію, натрію та фосфору.
- Листя амаранту є джерелом каротинів. Вміст каротиноїдів, зокрема каротину та зеаксантину, коливається від 46 до 90 мг на 100 г сухої маси. Максимальний вміст каротиноїдів спостерігається під час цвітіння.
- Листя амаранту містять до 3% рутина, що дозволяє розглядати їх як джерело вітаміну Р. Рутин та продукт його гідролізу, кверцетин, застосовують як лікувальний засіб при різних геморагічних проявах, гіпертонічній хворобі, променевих ураженнях, а також як антиоксидант.
- Листя амаранту містять до 10% кальцію та використовуються як біогенний кальцій і антацидний засіб.
Корисні та лікувальні властивості червоного амарантового чаю
- Сприяє живленню біфідо- та лактобактерій, підвищуючи імунітет. Проф. Філіппов Ю.А. встановив особливо сильний ріст біфідобактерій - від 10 до 100 разів за 2 тижні вживання чаю.
- Надає організму цінні поживні та біологічно активні речовини та антиоксиданти;
- Сприяє збільшенню лактації у годуючих мам;
- Нормалізує функції нервової системи, знімає подразливість, усуває безсоння;
- Знешкоджує токсичні речовини, важкі метали та вільні радикали;
- Чай амаранту, випитий натщесерце, очищає шлунково-кишковий тракт від слизу та стимулює перистальтику шлунково-кишкового тракту;
- У США водіям пропонують амарантовий чай як тонізуючий напій, який можна пити без обмежень.
- Амарантовий чай не має побічних дій і не викликає алергічних реакцій.
Рекомендації щодо вживання червоного амарантового чаю
- Для підвищення імунітету;
- Годуючим мамам для покращення лактації;
- Як їжа для біфідо- та лактобактерій, що сприяє ефективному відновленню мікрофлори кишечника після лікування медикаментами, при дисбактеріозах, діареях, запорах та диспепсії (нудота, печія);
- Для підвищення рівня гемоглобіну завдяки високому вмісту заліза;
- Для відновлення порушень в роботі ендокринної системи та обміну речовин (недокрів'я, авітаміноз, ожиріння, цукровий діабет, зоб);
- Антибактеріальна та протигрибкова дія чаю покращує мікрофлору ротової порожнини і дозволяє використовувати його зовнішньо при запаленнях шкіри та слизових оболонок. Застосовується також для промивання очей при кон'юнктивіті.
- Для лікування серцево-судинної, травної та сечостатевої систем, захворювань печінки та нирок;
- Для лікування запальних захворювань дихальної системи (бронхіту, ларингіту, плевриту, пневмонії, грипу та інших інфекцій);
- Для профілактики онкологічних захворювань;
- Має легкий знеболювальний ефект для зменшення болю в кістках і суглобах при остеохондрозі, артрозі, артриті;
- При фригідності та імпотенції. Підвищує лібідо.
Як приготувати червоний амарантовий чай
- 1 чайну ложку чаю на склянку окропу настоювати 10-20 хвилин.
- Для кращого лікувального ефекту вживати без цукру за 20-30 хвилин до їжі. За бажанням додати мед, лимон або заварювати разом з іншими трав'яними зборами.
- Чай амаранта також можна вживати без термічної обробки, замочуючи його в перших стравах або воді.
- Через кожні 2 місяці прийому амарантового чаю рекомендується робити перерву на 7 днів.
Протипоказання до застосування амарантового чаю
- Період загострення холециститу, панкреатиту, жовчнокам'яної та сечокам'яної хвороб;
- Індивідуальна непереносимість.
Відео про цілющі властивості амаранта
Приємного чаювання та міцного здоров'я!
Відгуків не знайдено