Рецепт Безглютенової Куті з амаранту
Безглютенова Кутя з амаранту
Дід Мороз по секрету поділився з нами рецептом приготування Безглютенової Куті з амаранту.
- За бажанням перед приготуванням куті амарант залити водою на ніч. Вранці промити декілька разів. Це дасть можливість позбутися фітинової кислоти.
- На 1 частину амаранту візьміть 4 частини води. Варіть 30-40 хвилин доки каша не загустіє. Коли почне загущуватися, помішуйте, щоб не пригоріла.
- Розітріть мак. Залийте холодною водою, додайте мед за смаком.
- Готову амарантову кашу викладіть у святковий посуд, щедро полийте маком, додайте родзинки, посипте ядрами насіння конопель, горіхами, ягодами журавлини.
Рецепт безглютенової амарантової куті простий у приготуванні і не вимагатиме багато часу. Амарант і ядра насіння конопель для приготування куті ви можете придбати на нашому сайті https://amarant-bio.in.ua/
Цей рецепт приготування амарантової куті нами вже випробуваний і отримав найвищу оцінку СУПЕРСМАЧНО. Ми не змогли утриматися від приготування ще однієї порції та з'їли її одразу.
ФГ "Amarant Bio" бажає Вам приємного апетиту та міцного здоров'я!
Комментарии
Сообщения не найдены
Написать отзыв