ЧІА

Marzec 1, 2025
 

@import url(https://themes.googleusercontent.com/fonts/css?kit=DFQxm4rd7fRHgM9OTejWVT5Vho6BE7M80rHXEVKqXWegg2XYR88pwOsaJkfiF7cJu5e0vFtnyLdhsxviZUUN-U0KZVwUvSK-LyXz4qcE1hc);.lst-kix_list_2-6

1. Подрібнене насіння чіа допомагає краще засвоювати корисні речовини Дослідження показало, що коли насіння чіа подрібнене (тобто перемелене в борошно або дрібні частинки), організм краще засвоює з нього жирні кислоти та фенольні сполуки . Ці речовини мають важливе значення для нашого здоров’я: Жирні кислоти — особливо Омега-3 —...

body { font-family: Arial, sans-serif; line-height: 1.6; padding: 20px; background: #f9f9f9; color: #333; } h2 { color: #005a87; } ul { margin-bottom: 30px; } li { margin-bottom: 10px; } a { color: #0066cc; text-decoration: none; }...

Аналіз досліджень щодо покращення врожайності та якості насіння чіа (Salvia hispanica L.) 1. Вступ Чіа (Salvia hispanica L.) набуває все більшого глобального значення як поживний харчовий продукт, відомий своїм багатим вмістом омега-3 жирних кислот, клітковини та білка. Зростаючий попит на чіа як на «суперфуд» та її...

 Ця інформація допоможе спеціалістам різного профілю приймати рішення пов’язані з вирощуванням чіа на Україні. Північна Америка 1. США Площа та обсяги виробництва : близько 7 000 т насіння щороку; потенційно придатні землі — 1 000 000 га ( doi.org/10.3390/agronomy12071651 ). Площа вирощування: близько 1 млн га...

Komentarze

Postów nie znaleziono

Napisz opinię