П’юре для покращення пам’яті
П’юре для покращення пам’яті
Збалансована їжа на кожен день
ОСОБЛИВІСТЬ: покращує пам’ять, насичує та дає енергію.
КОРИСТЬ: Їжовик гребінчастий Hericium erinaceus - це їстівний гриб, який містить вітаміни В12, D, B1 (тіамін), B2 (рибофлавін), B3 (ніацин), B5 (пантотенова кислота), B6 (піридоксин), С та Е. Мінерали: залізо, мідь, цинк, калій, фосфор та магній Також антиоксиданти, білки та амінокислоти. Підвищує імунітет, захищає клітини від пошкоджень, сприяє загальному підвищенню енергії організму. Покращують когнітивні функції, такі як пам'ять, увага, концентрація і розумова працездатність.
РЕКОМЕНДОВАНО: дітям, дорослим та спортсменам, як фітнес-продукт.
ПРИГОТУВАННЯ: Готуємо у термосі або термокружці. Одна порція - до 150 мл природної води температурою 60 градусів додати 1 десертну ложку суміші, розмішати, закрити і настоювати до 1 години (що найменше 20 хвилин). Перед вживанням перемішати.
Експрес-приготування (можна використовувати тоді, коли немає можливості запарити пюре), змішати суміш із гарячою водою і ретельно перемішати. Страва готова до вживання.
Склад: знежирений льон, насіння соняшника, стевія, їжовик гребінчастий, червоний перець та часник.
Маса: 300 г, 30 порцій.
На 100 г продукту: 3480 ккал; білки — 37 г; жири — 8 г, вуглеводи — 4 г.
Термін придатності: 9 місяців з дати виготовлення.
Відгуків не знайдено