Злаковий цілющий напій з полином без цукру
Злаковий цілющий напій з полином без цукру
7 порцій // 1 літр = 70 грн
ОСОБЛИВІСТЬ. Злаковий цілющий напій без цукру в своїй основі має цільнозернове зерно вівса. Секрет високої цінності відвару вівса міститься у використанні цільних неочищених зерен. Всі речовини, що містяться в оболонці зерна і в самому зерні, переходять у відвар і найсприятливішим чином впливають на організм.
КОРИСТЬ. Наші предки здавна робили відвари з полином, який має антиоксидантну, протизапальну, антибактеріальну, протипаразитарну та противірусну дії. У напої велика кількість мінеральних солей найцінніших мікро і макроелементів: цинку, фосфору, заліза, кобальту, кремнію, фтору, йоду в сукупності з комплексом вітамінів: А, Е, К, групи В насичує організм, відновлює обмін речовин. Також відвар містить рослинний білок, що діє на правильне формування клітин.
Напій очищає печінку, має жовчогінні й сечогінні властивості, виводить важкі солі, знижує цукор в крові. При застудних захворюваннях настій вівса чинить патогенну і жарознижуючу дію, прискорює одужання, полегшує боротьбу з вірусами. Відвар гарно працює при нервових розладах: депресії, стресах.
Шипшина є лідером за вмістом аскорбінової кислоти, що в 10 разів перевищує її вміст в лимоні та чорні смородині. В склад шипшини входять вітаміни: С, В, К, Е, Р. Крім того, вона містить кальцій, калій, магній, хром. Бадьян виявляє протизапальну. вітрогінну, сечогінну і загальнозміцнюючу дію, стимулює роботу кишково- шлункового тракту.
ПРИГОТУВАННЯ. Звечора один стік покласти у термос місткістю 1 л. залити окропом, закрити і залишити до ранку. Зранку процідити і вживати протягом дня. За бажанням додати сухофрукти або мед.
СКЛАД: цільнозерновий овес, шипшина, родзинки, бадьян, імбир, полин та стівія.
На 100 г: Ккал 303, Білки - 12 г, Жири - 6 г, Вуглеводи - 68 г
Термін придатності: 9 місяців з дати виготовлення.
Відгуків не знайдено