Цільнозернова вівсянка
ОСОБЛИВІСТЬ: для приготування страви використовуємо виключно столовий сорт злаків. Тут збережено всі частини зерна - зародок, грубу клітковину та ендосперм.
КОРИСТЬ: поживний злаковий кисіль використовували як самодостатню страву до кінця XIX століття. Він усуває запальні процеси в шлунково-кишковому тракті: гастрити, здуття, дисбактеріози, відновлює мікрофлору кишківника та кислотно-лужний баланс. Груба клітковина цільнозернової вівсянки дає ситість і легкість. Вітаміни групи В сприяють налагодженню обміну речовин та засвоєнню інших вітамінів.
РЕКОМЕНДОВАНО: всім, хто дотримується здорового способу життя. Рекомендовано тим, в кого «слабкий» кишківник.
ПРИГОТУВАННЯ: завдяки старовинному методу запарювання, аналогічному до приготування в печі, ви зберігаєте лужність продукту.
На одну порцію візьміть термос, ємністю 0,5 л, обдайте його окропом. Покласти в термос 2 ст.л. вівсянки, 1 ч.л. гірчичної олії та залити окропом доверху. Через годину ваша страва готова. Перемішайте вміст термоса, відокремте кисіль крізь сито. Додайте конопляну сіль зі стіку в обидні страви і вживайте кисіль на перше і кашу, як гарнір, на друге.
Склад: цільнозернова вівсянка столового сорту, гірчична олія в пляшечці, конопляна сіль у стіках.
Маса: 0,28 кг
Вміст упаковки розраховано на 7 порцій.
На 100 г продукту: 74 ккал; білки – 3,2 г, жири – 1 г; вуглеводи – 12 г.
Термін придатності: 9 місяців з дати виготовлення.
Nie znaleziono opinii